otrdiena, 2017. gada 24. oktobris

Rudens-Ziemas ekipējums

Šodien pārlapoju savu blogu un konstatēju, ka agrāk esmu daudz un sirsnīgi blogojusi :-) Rakstīju ne tikai par rokdarbiem, bet arī mājas remontiem, ēdiena gatavošanu, grūtniecību, bērnu audzināšannu, svētku svinēšanu utt... Tad uz kādu brīdi bija ieslēdzies lielais STOP, vai vēlme aizvērt durvis savā privātā pasaulē. Ja izteikties precīzāk, tad vēlme dalīties savā laimē ar citiem (svešiem cilvēkiem) ir pārvērtusies par milzīgu apetīti ēst to laimi pašai, pašiem.

Vēlme blogot ir joprojām, neskatoties uz ātro instagram un fotopostiem tur :-)

Šoreiz, koncentrējoties uz rokdarbiem, stāstu un rādu vēl vienu variantu, kā izmantot dziju atlikumus.
Pagājušo vīkendu no Debbie Bliss Baby Cashmerino ´´astēm´´ uzadīju feinu cepuri savai bērnudārzniecei.


Daudzi darbi vēl top un taps!...
Bet!, es joprojām ne tikai adu, bet nopietni (arvien nopietnāk) strādāju savā ārsta profesijā, audzinu nu jau 4 nepilngadīgus bērnus, esmu sieva savam vīram un mīlu savas mājas, suņus un dabu. Es ēdu savādāk, nekā daudzi citi, rūpējos par savu veselību, ķermeni un izskatu, nedaudz sportoju, ticu Dievam un aizraujos ar cilvēka veselīgas psiholoģijas izzināšanu.
Ja ir jautājumi par šīm tēmām, rakstiet privāti, iespējams, varēsim sirsnīgi aprunāties ´´aizkulisēs´´.

ALISE.

4 komentāri:

  1. Tik saskaņota cepure komplektā ar kombiņu! Super!
    Bloga rakstos var pateikt vairāk, dalīties ar savām sajūtām arī vārdos... Es būtu bijusi pārlaimīga, ja kaut kas tāds būtu pieejams agrāk, ar lielu kāri senāk ķērām katru iespēju tikt pie kāda jauna rokdarbu žurnāla, ja ārzemju, tad jau tā bija lielā laime. Tagad informācijas apjoms milzīgs, komunikācija ļoti ātra un vienkārša. Man patīk googles foto atgādinājumi - atklājiet šo dienu no jauna. Un tad arī es pie viena savā blogā ielienu uz atpakaļ, pirms gada, diviem, trim, četriem... kā bilžu dienasgrāmatā. Un daži rokdarbi ir vairs tikai bloga bildēs redzami, jo pārtapuši, transformējušies, nolietojušies vai aizdāvināti. Es uzsvaru lieku uz dalīties un iedvesmot... saņemot atpakaļ atgriezenisko saiti, proti, pati iedvesmojos no citiem, kas arī dalās savā..., piemēram, rokdarbu priekā. Pēdējā laikā regulāri lasu arī ceļojumu blogus.
    Turpinām blogot!

    AtbildētDzēst
  2. Kolosāla, fantastiska cepure Tavai bērnudārzniecei. Piekrītu Ceitai - ļoti saskaņoti ar āra tērpu.
    Pirmajā brīdī man likā - redz cik saskaņoti izvēlētas dzijas krāsas iepirkuma maisiņam. Noripinot visus foto līdz apakšai, sapratu, ka tas taču kombinezons. :) Krāsas visas ļoti harmoniskas, ne pārāk uzkrītošas, bet gana košas un pamanāmas, un izcili piestāv mazajai jaunkundzītei!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par komentāru un ''acīgumu''!
      Kombis tika nopirkts vispirms, tāds jauks un izturīgs, īsts atradums no Lindex veikala.
      Dzītiņu piemeklēju no krājumiem, neko speciāli nepērkot! Un...sanāca !

      Dzēst
  3. Paldies, Alise, ka vēl turpini dalīties, bieži ieskatos vai nav kas jauns ierakstījies:) un brīnos arvien par taviem veikumiem! Tev ir talants visu iespēt un vēl tik jauki pastāstīt, ka dažreiz aizdomājos- kāda laime kā bērnam būt un dzīvot tādā mīlestības ģimenē. Un man visi darbiņi ļoti patīk un tavi raksti iedvesmo. Vēl dēlam nesen stāstīju par tavu blogu (viņam ļoti patīk Islande tieši ar tās dabiskumu un skarbumu)un man tiešām interesē, kāpēc viena tik veiksmīga latviešu ģimene izlēma doties uz skarbo Islandi un tik apzinīgi mācās vietējo valodu? Es nemanīju epastu, tāpēc rakstu šeit, bet man tiešām ir vairākas lietas, kas interesē. Lai brīnišķīga diena un top jaunas lietas!

    AtbildētDzēst