pirmdiena, 2012. gada 4. jūnijs

Little Miss Bahar

Šoreiz rādīšu savu Annas 6.dzimšanas dienas dāvanu,-mammas adītu kokvilnas kleitiņu. Dzija - merserizēta, strīpaini melanžēta turku Alize Bahar. Nopirku to pie Kristas (Kay), aprīļa musturtusiņā. Kleitai izlietoju 200gr. (2fices). Taj brīdī gribējās kādu traku krāsu salikumu... Nezināju, ka persiki un apelsīni sapas ar lavandu un fuksiju, un ceļmallapām :-)... Tādas krāsu asociācijas man radās adot!
Adīju pa apli, no apakšas uz augšu, dalīto reglānu. Svārku daļai uzlasīju valdziņus no apakšmalas, tad pieaudzēju divtik un adīju atkal uz leju. Viss labiskajā rakstā. Svārku malai 3 beidzamās rindas rīsu rakstā. Tad aptamborētas, lai nerullējas.







Hey, hey! Novēlu jums gaisīgu un batutisku nedēļu!!!

P.S. Ak, jā, aizmirsu par kādu procesa bildi!...

4 komentāri:

  1. Cik skaista kleitiņa jaunkundzei, viss tik saskaņots, frizūra, rotas, kurpītes. Dziju atpazinu, izlietoju tādu nepilnu ficīti paralēli citām dzijām savā pagājušās vasaras džemperītī.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :-)))Paldies! ...viss tā kā īstai jaunkundzei.
      Man dzija īpaši nepatika. Nezinu kāpēc. Tā gadās.

      Dzēst
  2. starp citu, Bahar ir turku sieviešu vārds. Es pazīstu vienu Bahar (dakteri) no Stambulas. Kad gaidīju viņu Rīgas lidostā (viņa piedalījās vienā Latvijas konferencē) biju pārliecināta, ka satikšu vīrieti! :-)

    AtbildētDzēst