svētdiena, 2013. gada 24. februāris

Brīvdienu chill out

Ievilku pēdējo bezrūpīgā gaisa elpu, pirms došanās darbā.
Mans piespiedu atvaļinājums ilga gandrīz divarpus mēnešus. Man bija lauzta labā roka. Janvārī man veica plaukstas operāciju un, pēc tās, es jūtos daudz labāk. 

Brīvdienās mājās bija tikai divas meitas. Pārējie bērni viesojās pie vecvecākiem.


Es piestrādāju pie sevis lutināšanas, veicot dažādas mājas SPA rituālus - aroma vannu, sejas masku...

!!! Iesaku - Dzintars matu līdzekļus ar apelsīna eļļu, eikalipta ēterisko eļļu un Skuju ekstraktu vannai
Tajā laikā, mans vīrs, mūsu topošajā pagrabstāva vannasistabā taisīja ventilācijas sistēmu;
un ieklāja apsildāmo grīdu, kuru vēlāk iebetonēja.


Sestdien, es patavoju intersantu garneļu, tunča, dārzēņu & siera sacepumu. Rekomendēju! Sacepums īpaši garšoja ar glāzi laba baltvīna!
Pievienoju sava sacepuma fotorecepti:



Vajadzīgs: vidējā lieluma iepriekš izvārīts puķkāposts, divi lieli burkāni (arī izvārīti), burciņa tunča savā sulā, konservētas zaļās olīvas, 200gr atsaldētu garneļu, svaigu rukolas lapu, viena paciņa klasiskā Dzintars kausētā siera + 50gr skābā krējuma (sautējuma pārliešanai). Garšvielas - jūras sāls un piparu maisījums. Pirms ielikšanas cepeškrāsnī, formai uzliku cepammaisiņu. Pirms ēšanas pārkaisa ar rīvētu sieru, vislabāk ar Parmazānu.

Skatījāmies Alien sāgu, ieskaitot Svešo pret Plēsoņu :-) Bija intersanti vērot filmas un vispār kinematogrāfa progresu viena stāsta ietvaros (Alien 1.daļa iznāca 1979.gadā!...)
Sildījāmies pie kamīna.
Es turpinu adīt melnu jaku.


Šī bilde tika uzņemta piektdienas vakarā, radošo meiteņu tusiņā, pie Kristas.
Daudzas meitenes man jautāja par reglānu...es nodomāju uzzīmēt savu universālu shēmu, pēc kuras iesaku mācīties. Tad, kad pamatlieta būs apgūta, pašas varēsiet uzlabot un sarežģīt ''savu reglānu''.
P.S. Tikai neņemat iesākumā melnu vai ļoti tumšu dziju...Pēc manas shēmas ir jāada līdz padusēm. Tālāk, izslēdzot roku riņķus, jāada vajadzīga garuma vidukļa daļu.


Jauku un vieglu visiem nākamo darba nedēļu!

5 komentāri:

  1. Mīļš padies par reglāniņa zīmējumu!Nu jau man tā bilde daudz skaidrāka -vismaz teorētiski!;)Nebij man miera šajās brīvdienās -meklēju info,apzvanīju savas pazīstamās adītājiņas.Tagad tik jāķeras pie darbiņa.
    Tikai viena lieta man pagaidām vēl neskaidra -kā ar aizmugurējo kakla daļu -vai to neadi augstāku,ar tā sauktajām nepabeigtajā kārtām?



    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nē, es neko atšķirīgu no priekšpuses neadu. Pēc mazgāšanas un pirmās uzlaikošanas, adīklis pats pieņem vajadzīgas aprises...

      Dzēst
    2. Super!Tagad tā vien rokas niez ķerties pie šī veida adīšanas:)
      Vēlreiz liels paldies!

      Jauku nedēļu vēlot,Inese:)

      Dzēst
  2. Jā, katram savs rokraksts, savas receptes, savi reglāna pieraksti. Man ir savādāks, bet piefiksēju arī Tavu. Paldies! :)

    AtbildētDzēst
  3. Oh, tagad sagribējās tādu īstu SPa kūri kaut kur tālu no mājām un visiem ikdienas soļiem :))

    AtbildētDzēst