pirmdiena, 2012. gada 26. marts

Mana dārza atmošanās un kaut kas zaļš

Prieks par šo saulainu rītu! Šonedēļ esmu brīva no darba un mācībām. Nolemts ir daudz ko padarīt mājās, sagatavot Annu mūzikas skolas ieskaitei, koncertam, un baudīt pavasari! Vakaros adīšu! Adīšanas vakari man ir pirmdienas vakari, jo vīrs parasti tajās dienās dežūrē. Bet MANS vakars ir tikai pēc pl.21, tad, kad mazie aiziet gulēt. Es skatos kādu filmu ( patiesībā es to klausos :-) ) dzēru zaļo tēju, vai kādu kokteili, un adu!!! Tāpēc mani tempi nav nekādi... Bet tomēr kaut ko uzadīt man izdodas.

Bet, par to manu dārzu! Esmu uzņēmusi šodien dažas bildes, kuras ir brūngani-pelēcīgas, ar pabalējušo pērnu zaļumu. Toties spriežot pēc čakliem asniem, drīz sagaidāma tulpju un citu ziedu eksplozija!
 ...Un, piedodiet, es nevarēju neiespaidoties no šī burvīga momenta dabā, un neiesākt adīt kaut ko zaļu! Šorejz, tas būs skaista bolero jaciņa man, no zaļā lina un Midaras silk kid mohēras vilnīšu rakstā. Kāpēc atkal vilnīšu raksts? Tāpēc, ka tas ir ļoti viegls un ļoti skaists gan vienkrāsainos, gan raibajos adījumos.
 Visam zaļajam noskaņojumam par prieku, man ir arī zaļi zamšādas puszābaciņi. Dāvana no vīra :-)
Patreiz man ir uzadīta precīzi puse no bolero. Tam ir paredzēta arī liela apkakle.
Pēc kodīgās igauņu dzijas šīs lina un zīda kidmohēras savienojums šķiet debešķīgs. Man jāatzīst, ka tas man patīk visvairāk no visām pēdējām manis izmēģinātām dzijām.

Ja jūs lasat manu blogu, tad noteikti jautāsiet par Noro. Par Noro rakstīšu rīt!

Zaļu nedēļu visiem!!!

1 komentārs:

  1. Ļoti patīk zaļais dārzs ar īpaši zaļiem kamoliņiem!Lai veicas!

    AtbildētDzēst