trešdiena, 2018. gada 21. marts

īsi par Februāri

Vēl viens jaunā gada mēnesis nodzīvots. Nodzīvots ļoti aktīvi.
Mēneša laikā sanāca divreiz ceļot.
Beidzot apciemoju slaveno Trampa valsti! Pec 8 stundu tieša lidojuma no Reikjavikas, tiku Miami, ASV.
Silta, lielgabarīta un ļoti raiba pilsēta. Intersants brauciens, pilnīgi bez mērķa. Pirmo reizi izmantoju ''Visit a City'' mobilo aplikaciju un caur to, nopirku ļoti jauku un plašu ekskursiju visai dienai. Redzēju aligātorus dabā, Everglades Nacionālā parkā, izbraucu ar panorāmas autobusu cauri visai Miami, ieskaitot slavenus Miami Beach, Coconut groove un Kubas rajonus. Vakarā ar jahtu izbraucām pa ekskluzīvo Bayside un no neliela attaluma redzēju daudzu slavenību privatmājas (ohh, kas par mājām!) - dziedātāju, aktieru, sportistu... Bija starp tām arī viena ārsta māja - tā ārsta, kurš izgudroja Viagru.
āPilnīgi nereala realitāte! Sajutos tik maziņa visa tā monumentāla un grezna dzīvesveida priekšā.
Bet bija labi! Ļoti labi!
Lidojuma laika turp un atpakal gan adīju, gan lasīju.
Iepriekšējā Janvāra postā, biju minējusi par savu apņemšanos atsākt daudz lasīt. Ir nosprausts skaitlis 2018.gadam - 12! Šobrīd ir izlasīta tikai viena grāmata ''Everything I never told you'', Celeste Ng. Skumja grāmata par nelaimes gadījumu vienā amerikāņu ģimenē. Attiecību defekta un mūžīga bērnu un vecāku, un vecāku savā starpā, tēma. Patika!
Man bieži jautā par to, vai drīkst lidmašīnā adīt, jeb vai cauri kontrolei lidostā izlaiž adāmadatas? Mana atbilde kārtējo reizi ir: Jā, koka adatas noteikti izlaiž un tāpēc adīt gaisā ir iespējams!








Otrs ceļojums ir bijis ar visu ģimeni uz dzimto Latviju.
Pec ilga laika pavadījām tur 10 dienas. Sajūtas ir dīvainas, raibas, nav viennozīmīgi aprakstāmas, vecajās mājās atgriežoties, lai paciemotos.
Tika iekurināts vecais kamīns un saostīta patīkama bērzu malkas smarža. Daudz ēdām un ciemojāmies pie radiem. Un tad, personīgi man, ļoti gribējās mājās...lidojām uz Reikjaviku 4 stundas un tālāk turpinājām mājup ceļu ar auto vēl 6 stundas.


Kādam laikam ceļojumu pietiek!
Pēdēja ceļojuma laikā tapis bērnu kombinezoniņš. Kādam citam bēbītim labi noderēs. Manējie bērni jau daudz lielāki. Koka podziņas nopirku agrāk iecienītā Abakhan fabrics veikalā, Liepājā. Dzija - viegla īslandes Lettlopi vilna.






Upss! Būs arī steigšus par manu Martu mēnesi jāieraksta, kāmēr ir luste uz rakstīšanu ;-)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru