sestdiena, 2013. gada 13. aprīlis

Bērnam!

Manas rokas ir noilgojušas pēc kāda bērnu adīkļa.
Uzsāku ar tamborētu jostiņu no krāsainiem mini kvadrātiņiem...svārku turpinājums uz apaļajām adatām. Galarezultātā paredzēta kleitiņa, vai sarafāns manai jaunākai meitiņai.


...uzcienājiet savus bērnus ar EKO mājas gatavotu saldumu - Auzu cepumiņiem!
Nepieciešams: auzu pārslas, medus, trīs banāni, valrieksti (vai citi rieksti, vai žāvēti augļi). Visu samaisa un cep cepeškrāsni 150 grādos, 15 minūtes. Atdzesē un ēd!

Jaukas brīvdienas visiem!!!

5 komentāri:

  1. :) man kaut kā iekrita acīs tava tamborētā,mīlīgā sedziņa zem cepumu trauka:) īsta brīvdienu gaisotne

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, JĀ! Tev ir labas acis! Es ierakstīšu par to sedziņu kādā citā reizē. Tas ir arī mans darbiņš, bet patreiz vēl puspabeigts!

      Dzēst
  2. Mēģinu izdomāt kāda varētu būt kleitiņas augšdaļa...hmm,nekas nenāk prātā,tapēc dikti gaidīšu rezultātu:)

    AtbildētDzēst
  3. Mhmmm, kāds te mūs visus bloga lasītājus un nelasītājus biedē, ka tuvākajā nākotnē nerokdarbosies un būs lielais pārtraukums(zināmo iemeslu dēļ), bet darbiņi nāk un nāk!
    ...un tas ir pats foršākais!
    Mani arī interesē gala rezultāts!

    AtbildētDzēst
  4. šodien esmu sajūsmā. Esmu redzējis vairākus komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši kredītu no LAPO M-F, tāpēc nolēmu pieteikties, pamatojoties uz populāriem ieteikumiem un tikai pirms dažām stundām savā kontā apstiprināju kopējo summu 28 500 eiro. Šīs ir patiešām lieliskas ziņas, un es iesaku ikvienam, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst