svētdiena, 2013. gada 17. marts

Meiteņu izklaides pasteļtoņos

Manās mājās dzīvo divas meitenes, kuras vēl spēlējas ar lellēm - Anna (6) un Akvelīna (2,5).
Par trešo varu uzskatīt sevi :-) Tāpēc, nesen, i-netā iegādājos burvīgu leļļu gultiņu un...šorīt sašuvu leļļu gultasveļu.
Nopirkta kokvilnas dzija attiecīgos maigos toņos un ir plāns uztamborēt intersantu dekoratīvu leļļu segu. Pirmoreiz i-netā iegādājos t.s. patternu Floral Blanket, no vienas burvīgas rokdarbnieces Adi Keren. (Ļoti līdzīga sega (bet, tehniski nedaudz savādākā) ir atrodama i-netā zem nosaukuma Mollie Flowers, un tās apraksts ir par brīvu.) Floral Blanket apraksti ir viegli uztverami, un uzreiz pēc projekta apmaksas, ar ļoti detalizētām bildēm, pienāca manā @ pastkastītē!
Man gribas teikt, paldies Adi, par tik skaistu ideju un perfekti noformētu projektu. Iztērētas naudas man noteikti nebija žēl!


Ehh, cik aizraujoša tomēr ir rokdarbu tēma! Bet, man ir noslēgta vienošanās ar SEVI, par absolūtu nepieciešamību, līdz maijam uzrakstīt kvalitatīvu rezidentūras gala darbu (zinātnisku darbu, līdzīgi maģistra darbam), aizstāvēt to, un beidzot saņemt ķirurga srtifikātu. Tāpēc, manas uzticīgas bloga sekotājas, man būs jūs nedaudz jāapbēdina, ka turpmākus dažus mēnešus nevarēšu jūs iepriecināt ar lieliem savu roku mākslas darbiem... Kam galvā pavasara dullums, bet kam piespiedu sevis organizēšana :-)

p.s. gultiņu nopirku no Ingas Sirmās, ar kuru virtuāli iepazinos portālā draugiem.lv


! LAI VISIEM TIEK KAUT NEDAUDZ PAVASARA SAULĪTES, ŠAJĀ AUKSTAJĀ SVĒTDIENAS DIENĀ !


2 komentāri:

  1. Veiksmi sertifikāta iegūšanas procesā!!!

    Esmu vairākkārt domājusi, kapēc gan mācību process nevarētu būt iekārtots tā, lai tie svarīgie gala darba, eksāmeni utt. būtu jākārto gada aukstākajā periodā, nevis pavasarī/vasaras sākumā...kad prāts vairāk nesas uz pludmali

    AtbildētDzēst