svētdiena, 2012. gada 10. jūnijs

Nedēļas nogale Kauņā

Braucām trijatā (mamma, tētis un mazā Akvelīna) atbalstīt tēta uzstāšanos farmaceitu konferencē. Aizbraucām uz Lietuvu jau ceturtdien vakarā, ar savu mašīnu. Farmācijas kompānija, kura rīkoja konferenci, vieslektoram uzsauca apmešanos Radisson viesnīcā. Pirmā diena pagāja konferences gaisotnē. Pievakarē kādu stundu izmetām pa vecpilsētas galveno ielu.

tētis ar meitiņu Kauņas centrā



paši sevi bildējam
Tad atgriezāmies viesnīcā uz pēc konferences vakariņām. Pēc vakariņām tauta turpināja ballēties bārā, bet mēs ar pudeli baltvīna gājām uz savu 815.numuriņu midzināt Akvelīnu...


Otrajā dienā vairāk sanāca izpētīt vecpilsētu un arī šo-to nopirkt...
Redzējām vairākas suvenīru & rokdarbu bodītes. Man izdevās arī uztaisīt tur dažas bildes.
No redzētā, visvairāk pārsteidza filcētas lelles! Tās bija apmēram pusotra gada bērna lieluma. Tik reālas, ka likās, tās tūlīt sāks runāt un pārvietoties.

filcētais eņģelis juniors
filcētais eņģelis seniors
No nedaudz apnikušā latvijas mākslinieku piedāvājuma patīkami atšķiras arī māla izstrādājumi. Nopirkām vienu ļoti skaistu trauku dadža lapas formā.

skaisti mežģīņu saulessargi maksāja 45 eur.

labumi no Linu Nama

 Mūsu bēbe, trīsvientulībā, bija pārņemta izrādīt jaunas ratiņu stumšanas un pašēdināšanas iemaņas :-)


Vislabākā viesnīcas īpašība ir brokastis! ...un iespēja, jau kopš vakara, pielikt pie istabiņas durvīm zīmi ar lūgumu brokastis pasniegt istabā. Bet mēs gājām uz kopīgām brokastīm, jo Akvelīna nebija valdāma četrās sienās.


Atpakaļ ceļā tamborēju savu balto puķīšu šalli... Šodien jau no 8.00 kopā ar vīru esam dežūrā. Bērni pie omītēm. Tamboris man vienmēr līdzi, bet pagaidām vēl nebija sanācis tam pieķerties.
Novēlu visiem saulainu un iespaidiem bagātu nākamo nedēļu!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru