sestdiena, 2012. gada 3. marts

Beautiful Reds

Jauns adīšanas process no sarkanās Aade Long! Top jaka man! Reglāns no augšas. Jakas apakšdaļā ir vilnīšu raksts, kuru atšķaidu ar sarkanu un bordo kidmohēru pārpalikumiem...



Turpinu adīt piedurknes:


...interesanti, ka šajā bildē izceļas lillā tonis. Dzīvē man nešķiet viņš tik lillā...

5 komentāri:

  1. Šo vilnīšu bildi redzēju iepriekš, bet tā kā Tavs blogs uzreiz bija īslaicīgi pazudis (nepieejams), tad nevarēju iekomentēt reizē ar sveicieniem pagājušajā vārda dienā!
    Brīnišķīgas krāsas, būs skaista jaka!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ...vilnīšus adu pirmoreiz. Iepriekš, pie citiem, tik vēroju vilnīšu raksta spējas apvienot sevī dažādas krāsas un dzijas tekstūras!
      Šodien pabeidzu adīt savu sarkanu jaku. Izmazgāju un noliku žāvēties. Pa brīvdienām piešūšu pogas un mēģināšu nobildēties.

      Dzēst
  2. Alise, brīnišķīga jaka! Bet ko nozīmē "atšķaidījums" ar mohēru? Es grasos adīt mežģīņotu plecu lakatu no Aade Long dzijas un vairākās vietās lasu, ka adītājas to jauc kopā ar (kid)mohēru. Vai tas nozīmē ņemt divus pavedienus (Aade un mohēru) vai arī vietām izmantot tikai mohēru? Apgaismojiet, lūdzu, mani - rokdarbnieci-iesācēju! :)

    AtbildētDzēst
  3. ''atšķaidīju'' Aade long sekojoši: vienu vilnīšu motīva joslu adīju tikai no vilnas, otru tikai no kidmohēras, utt.
    Manā blogā ir arī variants, kad saada kopā kidmohēru ar Aade. Tad adījums sanāk biezāks. Tādā veidā adīju vīram ziemas džemperi.

    AtbildētDzēst