otrdiena, 2017. gada 4. aprīlis

Different things

Manas adatas ir darba režīmā. Top jauns ''islandietis'' manam vienīgajām dēliņam.
Teiļa dizains vēl nav izdomāts, bet gan jau!
Skaistie gaišie pelēkie toņi un melnais kontrastam galu-galā samiksēsies iekš kā silta un intersanta.
Bildes, kā parasti, uzņemtas ar uzticamo telefonu, kurš vienmēr ir pa rokai. Apskatot bildes, konstatēju, ka pati adītāja, arī ir pieskaņojusies savam adīklim, iekš pelēkā :-)
Islandē ir pieņemts publiski rokdarboties, un, lūk, es adu grāmatnīcas kafejnīcā. Audzinot raksturu, adot, dzeru zaļo tēju un ''nē'' saku kūciņām.






Pēdējā pusotra mēneša laikā veicu ''izrāvienu'' distances slēpošanā un minimālā ēšanā. Šobrīd ierasta distance ir 9,5km. Pēc attiecīgas slodzes vakaros ātri nāk miegs.
Dārgie sviedri pēc noskrietiem kilometriem arī ir iemūžināti! Ļoti motivējošas bildes, kur pati varu redzēt patīkamu izkūšanas procesu.
Nopietnu karu liekiem kg neesmu pieteikusi pirmoreizi dzīvē, atzīšos, ka ceturto! Visas iepriekšējas trīs bija veksmīgas un, manuprāt, tepat blogā iztirzātas. Šoreiz šādi, ar sportu un pareizu, minimālo ēšanu.



Ēst lai kustēt, ēst lai dzīvot, ēst lai saņemt, bet palikt mazliet badā.
Šobrīd ēdiens nav mana prioritāte.
Un tomēr, ir viens produkts, kuru esmu iecienījusi dažādos veidos - čia sēklas. Tās var ēst iejaucot dabīgā jogurtā, vai dzert, pievienojot aukstai tējai, sulai vai kokteilim.
Palīdz kontrolēt sāta/izsalkuma sajūtu un darbojas kā zarnu trakta skrubis. Iesaku!



Pavasari un vasaru gaidot, būvēju plānus atpūtai. Līdzīgi kā ar magnētu pievelk apkārtēja daba un kāpēc gan neizmēģināt pārlaist nakti guļammaisā kādā ainaviskā vietā, kādu te netrūkst!?!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru