otrdiena, 2015. gada 15. septembris

1 week

Šodien tieši viena nedēļa kopš mans kakls ticis pārgriezts. Aizdomās par iespējamu ļaundabīgu veidojumu, man izoperēja vairogdziedzeri, jeb veica totālu tireoīdektomiju. Pirmā pēcoperācijas nakts un rīts ir bijuši briesmīgi sāpju, tūsku un nespēka dēļ. Pēc slimnīcas, vienu nedēļu dzīvoju pa mājām vairogdziedzera hormonu trūkumā, jeb lēna, viegli ievainojama un visai depresīva. Labs jaunums ir nācis šovakar. Telefonzvans no ārsta, kurš izpētot manu izoperēto dziedzeri, vēža šūnas tajā tomēr nekonstatēja. Rīt šākšu lietot hormonaizstājterapiju un ļoti cerēšu uz vispārējā stāvokļa uzlabošanos! Mazliet rokdarbojos arī. Pamazām turpinu adīt un tamborēt siltus noderīgus sīkumus rudens un ziemas laikam saviem mazākajiem. Iedomājos, ka tagad ir īstais laiks noadīt sev jaunu šalli, lai manam kaklam silts un vēl nesadzījusi rēta noslēpta :-) Mēģināšu tam saņemties!

viens no briesmīgākajiem selfie

Uz tikšanos!

10 comments:

  1. Ārprāts! Turies! Visas labās domas sūtu Tev!

    AtbildētDzēst
  2. Ai, cik traka nedēļa Tev bijusi! :((( Novēlu pēc iespējas ātrāk izveseļoties!

    AtbildētDzēst
  3. Желаю Вам скорого выздоровления. Все будет хорошо.

    AtbildētDzēst
  4. Ak vai, Alise! Kā Tev tagad vajadzīgs emocionāls atbalsts - veseļojies, veseļojies, veseļojies un mēs visas par Tevi turēsim īkšķīšus un sūtīsim labas domas!!!

    AtbildētDzēst
  5. Veseļojies. Rudenīgi saulains sveiciens, un lai veselība atgriežas.

    AtbildētDzēst
  6. Veselību! Ceru, ka nu jau visas lielās briesmas aizmirsušās un dzīve rit savu ierasto ritmu! Jauki, ka tādā brīdī spēj rokdarboties!

    AtbildētDzēst
  7. Veselību! Ceru, ka nu jau visas lielās briesmas aizmirsušās un dzīve rit savu ierasto ritmu! Jauki, ka tādā brīdī spēj rokdarboties!

    AtbildētDzēst