otrdiena, 2013. gada 3. decembris

14

Decembris sola daudzus svētkus mūsmājās!
Pirmajā decembrī svētku maratonu atklāja mana vecākā meita Paula, kurai šaj dienā palika 14!

Negribu lielīties, bet tomēr palielīšos :-) Man ir ļoti īpaša un laba meita!
Ikdienā nevaru būt ar viņu kopā, jo jau trešo gadu viņa mācās Rīgas Horeogrāfijas Skolā. Viņa ne tikai sapņo, bet daudz dara, lai kļūt par īstu balerīnu. Šīs ceļš uz lielo skatuvi ir ļoti smags, un es vēl joprojām mokos ar sirdsapziņu, vai man vajadzēja ļaut tam notikt... Bet, nu jau ir par vēlu filozofēt. Reāli bērns ir jāatbalsta un tik tiešām jāizprot lieta ar kuru viņa ir nolēmusi saistīt savu dzīvi, savu profesiju.


Man vienmēr gribas saviem bērniem, it īpaši lielākiem bērniem, Dzimšanas dienā uzdāvināt ko īpašu, teiksim, pavisam nepraktisku :-) Bet ne vienmēr tas izdodas. Šoreiz man nejauši izdevās draugiem.lv uziet uz burvīgu lupatu leļļu mākslinieci Kristīni Kliginu.


Šī lelle, jeb kaķenīte-balerīna ir Kristīnes roku darbs. Gan man, gan pašai lelles meistarei šķiet, ka kaķenīte sanāca ļoti līdzīga Paulai. Un kā jums liekas?

Bija arī bezē kūka - viegla un trausla, kā pati jubilāre :-)

Kā jau kuru gadu, arī šogad Paulas dzimšanas diena sakrita ar Pirmo Adventi, tāpēc bez svētku mielasta parūpējos arī par Adventes vainagu.

Daudz laimes Paulai!!!

...un gan mums, gan jums novēlu mierīgu un dziļu Adventes laiku. 
Mazāk rūpējaties par ZS dāvanām, bet vairāk esiet kopā ar saviem tuvajiem un mīļajiem.
ALISE. 

2 komentāri:

  1. Sveicieni gaviļniecei! Lai viss izdodas, dāvaniņa burvīga!

    AtbildētDzēst
  2. Silti sveicieni jubilārei:)! Daļiņu sevis noteikti esmu iešuvusi kaķenītē ! Man vienmēr patikuši darbiņi kādam īpašam gadījumam. Tie gan uzliek lielāku atbildību, bet top no visas sirds ! Tev patiešām ir ļoti jauka un patstāvīga meita, dzīvot ikdienā prom no ģimenes...Jūs visi esat stipri un malači !!!

    AtbildētDzēst