svētdiena, 2013. gada 23. jūnijs

Rožu laiks

Manā dārzā ir sācies rožu laiks.
Pēdējo piecu gadu laikā, mums ir izdevies tikt pie nelielas, bet skaistas dārza rožu kolekcijas.
Vēl joprojām mācamies, kā labāk saglābt rozes no nosalšanas ziemā.
Manas mīļākās ir rozā rozes!...nevis tumšsarkanās, kā Olgai :-)



Šķiet, ka man ir sācies kārtējais dzīves ''rozā'' periods :-) Iespējams, tāpēc, ka nesen uzzināju, ka esmu savas ceturtās meitas gaidībās (man būs piektais bio bērns!), vai arī tāpēc, ka rozā ir ļoti sievišķīga, patīkami naiva un eiforiska krāsa?

Savos rokdarbos agrāk izmantoju daudz dažādu rozā krāsas dziju. Man patīk spēlēties ar dažādiem rozā toņiem, miksējot tos gan savā starpā, gan ar citām krāsām - bordo, melnu, brūnu, pelēku... 
Patreiz manos dziju kāmja krājumos ir atradusies smalkā vecrozā Perle 5, Red Heart tā saucāma baby pink (blāvi rozā) kokvilnas un vecrozā Alize Diva Silk effect mikrofibra.


No Perle 5 top vasaras cepurīte un jaciņa jaunākai meitiņai Akvelīnai. Viņai ļoti piestāv rozā!, kā jau visām mazām meitenēm  :-)

Akvelīnai kārtēji zobu meklējumi
Viens no maniem mīļākiem apģērba gabaliem ir šūtā rožu vasaras kleitiņa. Kleitai ir nedaudz vecmodīgs fasons, - ar paaugstinātu jostas daļu un kuplem saules svārkiem. Šo kleitu es saucu par bezizmēra kleitu, jo tā man der, vienalga kādas pārmaiņas notiek ar manu ķermeni :-)
Vēl pagājušovasar, uz atlaidēm, nopirku gandrīz identiskā raksta auduma kurpes.
Savā ''bezizmēra kleitā'' un kurpēs es izskatos TIK PUĶAINA!


es vāru kartupeļus, bet vīrs smalcina dilles :-)
Man ļoti patīk šī (skat.augstāk!) bilde! Tikai nedomājiet, ka ikdienā mēs abi tik glaunā izskatā šeptējam pa virtuvi!!! Bildi uzņēma vīra draugs, pirms viena mājas pasākuma, kad gatavojām ēst un gaidījām ciemos radus un draugus. Bildē var redzēt arī mūsu mīļo ''lielās ģimenes grāpi'' :-)

Novēlu visiem skaistus vasaras svētkus un ikdienu!
Uz tikšanos!...

6 komentāri:

  1. Apsveicu ar tik jauku notikumu!Un rozes tiešām burvīgas!

    AtbildētDzēst
  2. Mūsmājās arī rožu laiks! Lai skaists un rāms mazās Rožmeitenītes gaidīšanas laiks!

    AtbildētDzēst
  3. Šķiet Tavs blogs kļuvis par manu pēdējā pusgada pašu mīļāko emuāru.Lasu un ikreiz priecājos!Un šoreiz tas prieks ir vēl lielāks.Lai jauks bērniņa gaidīšanas laiks!Un protams,lai top skaisti darbiņi!:))

    AtbildētDzēst
  4. Ai, cik patīkami jaunumi! Lai rožains gaidīšanas laiks! Vislabākie novēlējumi no sirds! Burvīga rožu kleita un kurpes.

    AtbildētDzēst
  5. Ļoti iepriecinoši rožains ieraksts, acumirklī uzbur smaidu uz lūpām! Es arī dievinu rozes - visu krāsu - gan dārzā un vāzē, gan apģērbā un aksesuāros. No visas sirds novēlu Tev izbaudīt gaidības! Lai meitiņa Tavā vēderā izaug daiļa kā rozīte!

    AtbildētDzēst