ceturtdiena, 2012. gada 20. decembris

Svētku sajūta mūsmājās

Īpašiem svētkiem - īpašs mājas sīkumiņš...ļoti neparasts tamborēts adventes vainags!
Sapņu un plānu nākamajam gadam man un manai ģimenei ir ļooooti daudz...mēģināju to visu ietamborēt savā vainagā :-) Es neticu ticējumiem un zīmēm, bet dažreiz prātā nāk dažādas asociācijas. Un tad, kad tām asociācijām pieslēdzas klāt rokas, var sanākt kaut kas līdzīgs šīm vainagam.

Vēlreiz par visu ko esmu te sastrādājusi: Depo veikalā nopirku polisterola gredzenu (ar plakanu apakšējo virsmu). Līdzīgus manīju arī Abakhan Fabrics veikalā. Tamborēju neregulāri strīpainu taisno gabalu, lai ietērptu to gredzenu. Tad tamborēju vainaga rotājumus...tas gan bija ilgāks, bet ļoti aizraujošs process! Esmu  uzmeistarojusi visumā 10 motīvus. Par dažiem - mazliet sīkāk:
1.izpušķota eglīte - priecājos par skaistu dzijas toni, kuru meklēju visos dziju veikalos. Bildēs tas neizskatās tik labi, kā dzīvē,-ļoti dabisks skuju zaļais!

2.,3.smilšu cepumi - uz tiem kad paskatos, notek siekaliņa! :-)


4.zvaigzne - viens no maniem vismīļākajiem motīviem


5.Ziemassvētku zvaigzne, jeb Puansetija - divkārtu tamborēta, sanākusi diezgan reāla!


6.eglīšu mantiņa - vienkārši mīļa mantiņa
7.,8.puķes - vienkārši skaistas rozā un dzeltenas puķītes


8.sirsniņa - gribējās ko līdzīgu piparkūkas sirsniņai


10.pomponi. Nekad vēl pomponu taisīšana nebija tik vienkārša un ātra, kā taisot tos uz dakšas! Rekomendēju!


Es ticu tam, ka svētku sajūtu katrās mājās rada paši mājas iedzīvotāji, ģimene...mīlestība kas dzīvo cilvēku sirdīs, rūpes vienam pār otru, pazemība vienam pret otru. Esiet visi kopā gaidot un satiekot Ziemassvētkus! Priecājaties, lutiniet viens otru un neaizmirstiet par Ziemassvētku būtību...ka tajā laikā cilvēcei ir dzimis Pestītājs!

1 komentārs: